UX: Why does Group Move UX app stop working after 10.5.3 upgrade?


I’m seeing an issue in the Group Move UX app. After application upgrade to 10.5.3, the Group Move application stopped working on “Production Mode”. After activating “Development Mode”, the Group Move worked again. So I think the problem came from the vulcanized code of 10.5.3 OM package. For now, I’ve just vulcanized the Group Move application manually and it works now. Have you seen a similar issue?

We confirmed the defect related to the vulcanized code for the Group Move UX app. It is being addressed for the next full release under APAR IJ01969. Meanwhile, the manual solution you have followed is the workaround. Here are the details:

“The Group Move UX Perceptive application should no longer contain syntax errors and the search feature should work now. Customers who run into this issue on previous app versions can vulcanize the application following the steps outlined on this wiki page. (Tri-IJ01969-5886)”

[Admin: To see other related posts, use the Vulcanize tag.]

Continue reading

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.