Why is the lease record stuck in “Processing” during activation?


We are running TRIRIGA 10.5.2 and 3.5.2.2. Some of our lease records are getting stuck in “Processing” status after we try to activate the record. Since it is processing, we have no buttons at the top to Revise, Save, etc. This only happens sometimes, and only to lease records that have payment schedules. From the looks of it, all the payment line items do get created. A couple questions:

  • (1) Is there a fix to this to keep it from happening again?
  • (2) Can these records that are stuck in processing be pushed to active or do they have to be re-entered?

I was actually able to apply a workflow fix provided by IBM so that this will not happen going forward. So far, it has been working as planned…

With regards to getting the leases “unstuck”, I created an editable query, imported the State Transition Actions (on the Advanced tab in the query form), and ran the report to select and process the “stuck” leases. This worked with no issues and I did not have to delete or retire the leases. They were functioning properly after getting them out of the “Processing” state.

[Admin: This post is related to the 01.12.16 post about records getting stuck. To see other related posts, use the Performance tag or Workflow tag.]

Continue reading

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.